شرایط اخذ ویزای تحصیلی اتریش 2024
در اینجا به بررسی کلیه موارد پیرامون ویزای تحصیلی اتریش می پردازیم و آخرین اطلاعات را به صورت کامل در این مورد در اختیار شما قرار می دهیم.
- By haghi
- فوریه 1, 2024
- بدون نظر
در اینجا به بررسی کلیه موارد پیرامون ویزای تحصیلی اتریش می پردازیم و آخرین اطلاعات را به صورت کامل در این مورد در اختیار شما قرار می دهیم.
متقاضیانی که از شهروندان کشورهای غیر اتحادیه اروپا هستند جهت تحصیل در اتریش و اقامت بیشتر از 6 ماه باید برای ویزای دانشجویی و اخذ اقامت دانشجویی اقدام کنند. ویزای دانشجویی به شما این اجازه را می دهد که به عنوان دانشجو در طول مدت تحصیل خود در اتریش اقامت داشته باشید.
اولین مرحله برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش، اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های اتریش است دانشجویان پس از دریافت نامه پذیرش از دانشگاه می توانند جهت ویزای تحصیلی اقدام کنند.
افرادی که قصد دارند برای ویزای تحصیلی اتریش اقدام کنند می بایست مدارک و شرایط لازم را داشته باشند. اولین و مهم ترین شرط برای ویزای تحصیلی اتریش داشتن نامه پذیرش دانشگاهی است. بدون پذیرش از دانشگاه امکان درخواست ویزای تحصلی اتریش را نخواهید داشت. در ادامه شرایط ویزای دانشجویی اتریش آورده شده استک
همانطور که گفته شد ویزا به معنی اجازه ورود به کشورهای خارجی می باشد. تمامی افرادی که برای مهاجرت تحصیلی در اتریش اقدام کرده اند و از طرف دانشگاه نامه پذیرش خود را دریافت کرده اند می بایست برای اجازه ورود به اتریش و اقامت تحصیلی از سفارت اتریش درخواست ویزا دهند.
دانشجویانی که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و یا کشورهای عضو شنگن زندگی می کنند از اخذ ویزای تحصیلی اتریش معاف هستند.
کشور اتریش دو نوع ویزای دانشجویی ارائه می دهد. ویزای کوتاه مدت یا ویزای C و ویزای بلند مدت یا ویزای D .
ویزایC یا کوتاه مدت به متقاضی این امکان را می دهد که حداکثر 90 روز در اتریش و سایر کشورهای اتریش اقامت داشته باشد. این ویزای یرای افرادی که بدون ویزا به اتریش وارد می شوند نیاز نیست.
جهت اقامت بلند مدت و بیشتر از 90 روز تا حداکثر 6 ماه نیاز به درخواست ویزای نوع D می باشد. افرادی که تابعیت ژاپن دارند نیازی به دریافت ویزای نوع D را ندارند.
همچنین بخوانید:
جهت دریافت ویزای تحصیلی اتریش نیاز به پرداخت هزینه است که در ادامه توضیح داده می شود:
ارائه پرینت حساب بانکی جهت اثبات تمکن مالی در اخذ ویزای تحصیلی اتریش الزامی است. متقاضیان می بایست ثابت کنند که می توانند هزینه های تحصیل و زندگی خود را پوشش دهند. میزان تمکن مالی بر اساس سن دانشجو و داشتن همراه متفاوت است. میزان تمکن مالی به مدت 12 ماه اخیر باید در حساب بانکی سپرده گذاری شده باشد. اثبات تمکن مالی برای پوشش هزینه های زندگی:
ویزای کوتاه مدت که به ویزای C نامیده می شود دارای سه ماه اعتبار است و در این مدت امکان اقامت به متقاضی را می دهد و ویزای نوع Dیا ویزای بلند مدت شش ماه اعتبار دارد و دانشجویان می توانند با ورود با خاک اتریش این ویزا را به اقامت دانشجویی تغییر دهند.
اتریش روند نسبتاً سریعی برای اعطا ویزا دارد اما بهتر است زمان زیادی را در این خصوص در نظر بگیرید. هنگامی که تعداد درخواست ها زیاد باشد ممکن است مجبور باشید تا 6 هفته برای گرفتن وقت سفارت منتظر باشید. و پس از ارسال درخواست نیز ممکن است مجبور باشید 4 هفته دیگر را صبر کنید. به صورت کلی ممکن است روند درخواست ویزا بیش از 2 ماه به زمان نیاز داشته باشد.
ویزای دانشجویی اتریش به مدت یک سال صادر می شود در نتیجه دانشجویان در هر سال می بایست جهت تمدید ویزای خود قبل از اتمام مجوز اقامت، درخواست دهند. برای تمدید ویزای دانشجویی می بایست قبل از اتمام مهلت ویزا اقدام کنید. دانشجویان می توانند در فاصله 3 ماه تا یک روز قبل از اتمام ویزای خود برای تمدید اقدام کنند. اگر دانشجویی قبل از انقضای ویزای خود اقدام کرده باشد و جواب را تا روز اتمام مهلت ویزا دریافت نکرده باشد می تواند در اتریش بماند. اگر پس از اتمام مجوز اقامت اقدام به تمدید ویزا کنید تمام پیشینه و سوابق اقامتی از بین می رود و می بایست از ابتدا برای ویزا درخواست دهید.
هنگام درخواست ویزا بسیار مهم است که اطلاعات دقیق و کامل ارائه شوند. افسر ویزا تنها بر اساس اطلاعات مدارکی که تنظیم شده است تصمیم به ارائه ویزا یا رد کردن آن می گیرد. نادرست بودن اطلاعات باعث می شود که ویزا رد شود بنابراین مهم است که از افراد خبره برای تنطیم مدارک کمک گرفته و اطلاعات به صورت کامل و دقیق تهیه شوند.
بسته به قوانین هر کشور می بایست مدارکی برای تامین نیازهای مالی برای پوشش هزینه های خود ارائه دهید مانند: صورت حساب بانکی، قراردادهای کاری، اسناد ملکی و اظهار نامه مالیاتی. این اطلاعات به مقامات اثبات می کند که کار غیرقانونی انجام نمی دهید و در خصوص هزینه های سربار دولت نخواهید شد و هزینه های زندگی را می توانید پرداخت کنید.
تاریخچه سفر و تخلفات مهاجرتی بررسی می شوند. ماند بیش از حد ویزا، کار غیر قانون یا ورود غیر قانونی به یک کشور منجر به رد ویزا می شود.
داشتن سابقه کیفری می تواند علامت قرمز برای صدور ویزا باشد زیرا نشان می دهد که متقاضی یک خطر بالقوه دارد.
بیمه مسافرتی با پوشش فوریت های پزشکی و بازگشت به کشور الزامی است. و نداشتن بیمه باعث رد ویزا می شود.
پاسپورت شما باید برای حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. نداشن اعتبار باقی مانده در پاسپورت ممکن است باعث رد ویزا شود.
برنامه بازدید باید کاملاً مشخص باشد. هدف شما کدام یک از موارد گردشگری، تجارت، تحصیل، کار و … است. زیرا دسته بندی های مختلف ویزا دارای شرایط و محدودیت های متفاوتی است.
تسلط نداشتن به زبان انگلیسی از عوامل ریجکت شدن ویزا می باشد.
مدارک جعلی و نادرست مانند صورت حساب بانکی یا رزرو هتل جعلی منجر به رد ویزا می شوند.
سابقه ریجکتی به ویژه در بازه زمانی کوتاه می تواند شک و تردیدهایی در خصوص اعتبار متقاضی ایجاد کند.
افرادی که سن بالا داشته باشند برای کشورهای سخت گیر شانس کمتری در برخی روش های مهاجرتی مانند تحصیلی و کاری خواهند داشت.
حتما می بایست محل اقامت مشخص باشد. فرقی ندارد خوابگاه دانشجویی و یا اجاره ملک باشد.
نداشتن دارایی لازم جهت اثبات هزینه های متقاضی باعث ریجکت شدن ویزا می شود.
فرم درخواس می بایست کاملا ً درست و بر اساس هدف متقاضی و مدارک تنظیم شده باشد.
هنگام درخواست باید تمام جزئیات برنامه سفر شما از قبیل: ورود و خروج، تاریخ، مقصد و بلیط هواپیما مشخص باشد و با اطلاعاتی که در فرم درخواست ثبت کردید و در روز مصاحبه می گویید مطابقت داشته باشد.
ارائه اطلاعات کامل و دقیق بسیار مهم است. افسران ویزا با استفاده از این اطلاعات تصمیم می گیرند که شرایط اخذ ویزا را دارید یا خیر.
تمامی مواردی که باعث ریجکت شدن ویزا می شوند، نام برده شد. رعایت کردن هر کدام از مورادی که گفته شد می تواند ریسک ریجکت شدن را کم کند. تنظیم مدارک به دقت، داشتن تمکن مالی، بیمه سفر، تکمیل فرم درخواست به درستی و کامل،داشتن تاریخچه سفر، داشتن خوابگاه و محل سکونت و …. شانس دریاف ویزا را بیشتر خواهد کرد.
دانشجویان می توانند به صورت همزمان برای همسر و فرزندان زیر 18 ساله خود درخواست اقامت دهند. همراه می تواند پس از ورود به اتریش برای اجازه کار درخواست دهد و فرزندان می توانند به صورت رایگان در اتریش تحصیل کنند. لازم به ذکر است که اقامت همراه تا مدت زمان اقامت فرد اصلی در اتریش اعتبار دارد.
دانشجویان در اتریش می توانند در مشاغل دانشجویی و پاره وقت مشغول به کار شوند. مدت زمان مجاز برای کار دانشجویان بسته به مقطع تحصیلی متفاوت است. دانشجویان در مقطع لیسانس 10 ساعت در هفته و در مقطع فوق لیسانس 20 ساعت در هفته اجازه کار دانشجویی خواهند داشت. دانشجویان در مقطع دکترا می توانند 40 ساعت در هفته کار کنند و نسبت به سایر مقاطع آزادی بیشتری خواهند داشت.
دانشجویان دراتریش می توانند پس از اتمام تحصیل خود به مدت 12 ماه دراتریش اقامت گرفته و به دنبال کار باشند. در صورت یافتن کار و استخدام می توانند اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تغییر داده و در اتریش بمانند.
روش های مختلفی برای اخذ اقامت اتریش وجود دارد که یکی از راه های اخذ اقامت اتریش روش مهاجرت تحصیلی است. اکثر متقاضیان مهاجرت تحصیلی در فکر دریافت اقامت دائم اتریش هستند. این دسته از افراد می توانند پس از تحصیل وارد بازار کار شده و اقامت کاری دریافت کنند. پس از داشتن 5 سال اقامت در اتریش و پرداخت مالیات می توانند برای اقامت دائم درخواست دهند.
همچنین بخوانید:
نداشتن تمکن مالی از دلایل رایج ریجکتی ویزا است. دانشجویان می بایست مبلغی را به عنوان ساپورت مالی در بانک داشته باشند و پرینت حساب بانکی خود را به همراه سایر مدارک تحویل افسر پرونده دهند. تمکن مالی نشان می دهد که متقاضی می تواند هزینه های خود را بپردازد.
اقامت تحصیلی منجر به اخذ اقامت دائم نمی شود. دانشجویان با کار کردن پس از تحصیلات و کسب اقامت کاری پس از 5 سال می توانند درخواست اقامت دائم دهند.
دانشجویان می توانند در هنگام تحصیل در اتریش برای همسر و فرزندان خود اقامت بگیرند.
بله هنگام تحصیل اجازه اشتغال به کارهای دانشجویی و پاره وقت خواهید داشت.
ویزای دانشجوی اتریش معمولاً بین 2 تا 4 هفته پردازش می شود.
تمکن مالی برای دانشجویان تا 24 سالگی 552.53 یورو در ماه و دانشجویان بالای 24 سال 1000.48 یورو در ماه برای دانشجوی متاهل 1578.36 یورو در ماه است.
پس از ریجکتی ویزا ابتدا باید دلیل ریجکتی بررسی شود و پس از آن می توانید مشکل را رفع کرده و مجدد درخواست دهید.
جهت راه مهاجرتی متفاوت شرایط متفاوت است. کشور اتریش بر روی سن و گپ تحصیلی در مهاجرت تحصیلی سخت گیرانه نیست ولی به این منظور نیست که با سن بسیار بالا هم می توانید شانس داشته باشید. جهت مهاجرت کاری هم افراد زیر 40 سال شانس بیشتری خواهند داشت.
مجموعه دکتر مهاجرت به صورت تخصصی در زمینه مهاجرت به بیش از 20 مقصد مهاجرتی فعالیت دارد.
اطلاعات تماس