مهاجرت وکلا به خارج از کشور با پروانه وکالت ایران

مهاجرت وکلا
فهرست مطالب

شرایط عمومی مهاجرت وکلا به خارج از کشور

وکلا تقریبا در تمامی کشورهای دنیا از احترام و درآمد بسیار مناسبی برخوردار هستند، به همین دلیل افرادی که در رشته حقوق تحصیل داشته اند می توانند از طریق مهاجرت وکلا به کشورهای مختلفی مهاجرت نمایند.

  • شرایط مهاجرت وکیل و وکلا چگونه است؟
  • آیا وکلای ایرانی می توانند از طریق رشته خود به سایر کشورها مهاجرت نمایند؟
  • بهترین کشور برای مهاجرت وکلا کدام کشور است؟

مهاجرت وکلا به کشورهای پیشرفته و مدرن مورد توجه بسیاری از متقاضیان می باشد که از طریق های مختلفی امکان پذیر است. وکلا می توانند از راه هایی مانند تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری به کشورهای مختلف مهاجرت نموده و در آن جا اقامت داشته باشند.
در ادامه این مقاله توضیحات کاملی را در زمینه مهاجرت افراد شاغل در حوزه وکالت به علاقمندان ارائه می کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید از موسسات معتبر مهاجرتی کمک بگیرید.

مهاجرت با پروانه وکالت ایران

مهاجرت با پروانه وکالت ایران

رشته حقوق یکی از رشته های پرطرفدار برای مهاجرت در بین تمام افراد دنیا به خصوص ایرانیان می باشد. ایرانیان می توانند با داشتن مدرک در این زمینه به هر کشوری که بخواهند در دنیا مهاجرت کنند و بهترین آینده را برای خود ایجاد کنند.
مهاجرت با پروانه وکالت ایران امکان پذیر است زیرا مدرک آن مورد قبول اکثر کشورهای دنیا می باشد از این رو هیچ محدودیتی برای افرادی که پروانه وکالت ایران را دارا هستند وجود ندارد.

پروانه وکالت ایران در کدام کشورها معتبر است ؟

پروانه وکالت ایران در کشورهای مختلفی از جهان اعتبار دارد اما در برخی کشورها مانند کانادا، انگلیس، آمریکا و استرالیا اعتبار و ارزش بیشتری دارند. توجه داشته باشید که برای ورود به این کشورها با پروانه وکالت ایران باید شرایطی را دارا باشید که متقاضی قبل از اقدام باید آن ها را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهد. در ادامه به شرایط کشورهای مختلف برای مهاجرت وکلا اشاره خواهیم نمود.

مهاجرت وکلا به کانادا

مهاجرت وکلا به کانادا

کانادا یکی از کشورهایی است که برای وکلا ارزش زیادی قائل است و پروانه وکالت در این کشور از اعتبار بالایی برخوردار است. ایرانیان جهت مهاجرت وکلا به کانادا از طریق پروانه وکالت خود باید در آزمون های معادل سازی شرکت نموده و نمره تعیین شده را به دست آورند.
آن ها پس از اخذ نمره مورد تایید می توانند به عنوان وکیل در این کشور شروع به کار نمایند. پروانه وکالت افراد در کشور کانادا با دارا بودن شرایط لازم هر ساله تمدید می گردد و متقاضی می تواند به شغل خود در این کشور ادامه دهد.
پس از گذشت چهار سال از مهاجرت فرد به کانادا و کار در این کشور همچنین پرداخت مالیات، امکان دریافت اقامت دائم برای خود، همسر و فرزندان زیر 21 سال به وجود می آید. در صورتی که می خواهید از آخرین اطلاعات مربوط به مشاغل مورد نیاز کانادا مطلع شوید می توانید به  لیست مشاغل پرمتقاضی کانادا (NOC) مراجعه کنید.

مهاجرت وکلا به استرالیا

مهاجرت وکلا به استرالیا

استرالیا کشوری است که برای مهاجرت وکلا از سراسر جهان شرایط و امتیازات ویژه ای را قرار داده است، از این رو افراد متقاضی می توانند به این کشور مهاجرت نموده و در آن جا مشغول به کار شوند.
توجه داشته باشید که برای مهاجرت از طریق شغل وکالت به استرالیا و کار در این کشور نیازی به دریافت دعوتنامه از سوی کارفرمایی در کشور استرالیا نخواهید داشت، ولی باید امتیاز کافی برای شروع کار وکالت در این کشور را دریافت کنید. در نهایت با کار کردن در رشته وکالت در کشور استرالیا می توانید اقامت دائم این کشور را دریافت کنید.

مهاجرت وکلا به عمان – وکالت در عمان با پروانه وکالت ایران

مهاجرت وکلا به عمان

مهاجرت وکلا به عمان دارای شرایط خاصی است که توسط دولت این کشور تعیین شده و متقاضیان باید نسبت به آن ها آگاهی کسب نمایند. مهاجرت وکلا به عمان از طریق مهاجرت کاری امکان پذیر است که برای انجام این کار باید مدرک خود را با شرایط کشور عمان تطابق دهید. از جمله دیگر شرایط مورد نیاز برای مهاجرت افراد شاغل در حرفه وکالت به عمان دارا بودن سن مجاز و سابقه کاری موفق می باشد.

مهاجرت وکلا به امارات (دبی)

مهاجرت وکلا به امارات (دبی)

کشور امارات یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت وکلا می باشد که شرایط خاصی را برای مهاجرت این قشر تعیین کرده است. از جمله شرایط مورد نیاز برای مهاجرت وکیل به امارات ( دبی ) شامل داشتن حداقل 21 سال سن، شهروند امارت، اخذ مدرک دانشگاهی از دانشگاه معتبر و مورد تایید کشور امارات، دارا بودن حداقل یک سال سابقه کاری و اخذ مجوزهای لازم برای کار در رشته حقوق می باشد.

مهاجرت وکلا به آلمان

مهاجرت وکلا به آلمان

فردی که با مدرک وکالت قصد مهاجرت به آلمان را داشته باشد باید در آزمون های دو مرحله ای اولیه شرکت نموده و پس از دریافت نمره تعیین شده در این کشور مشغول به کار شود. از جمله شرایط لازم برای مهاجرت وکلا به آلمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سن بالای 18 سال
  • تمکن مالی لازم بری اخذ اقامت آلمان
  • داشتن حداقل 5 سال سابقه کاری
  • داشتن مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد

مهاجرت وکلا به فرانسه

مهاجرت وکلا به فرانسه

برای متقاضیان مهاجرت به کشور فرانسه جهت کار در رشته های حقوقی و وکالت فرصت خوبی فراهم شده است. مهاجرت وکیل به فرانسه نیازمند پیروی از شرایط این کشور است. بر همین اساس وکلا باید مدرک خود را طبق قوانین این کشور معادل سازی کنند و سپس کار در این کشور را آغاز نمایند.
اقامت موقت فرد با رعایت شرایط تعیین شده امکان پذیر است که پس از 5 سال اقامت موقت و انجام کار وکالت در فرانسه امکان دریافت اقامت دائم برای متقاضیان نیز به وجود می آید. وکلا در فرانسه درآمد خوبی دارند. به طور میانگین درآمد وکلا در این کشور را می تواند در حدود 40.000 دلار تخمین زد.

مهاجرت وکلا به ترکیه

مهاجرت وکلا به ترکیه

وکلای ایرانی برای مهاجرت به ترکیه می توانند با شرکت در آزمون ورودی این کشور کار خود را در آن جا شروع کنند. نمره مورد قبول در این آزمون حداقل 70 از 100 می باشد. اولین گام برای ایرانیان خواستار مهاجرت وکلا به ترکیه این است که اقامت یا تابعیت این کشور را دریافت نمایند.
پس از دریافت اقامت ترکیه فرد می تواند پروانه وکالت خود را دریافت نموده و مشغول به کار شود. در ترکیه به دلیل تبعیض در جنسیت مرد و زن، درآمد مردان تقریبا 2000 لیر بیشتر از زنان خواهد بود.

مهاجرت وکلا به بلژیک

مهاجرت وکلا به بلژیک

بلژیک نیز مانند سایر کشورها برای مهاجرت وکلا به کشور خود شرایطی را تعیین کرده است که با رعایت آن فرد می تواند موفق به دریافت پروانه وکالت در این کشور شود. از جمله شرایطی که فرد متقاضی مهاجرت از طریق شغل وکالت به بلژیک باید دارا باشد شامل دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد یا دکترای حقوق و قبولی در آزمون نهایی وکالت است. به طور میانگین درآمد یک وکیل در کشور بلژیک مبلغی در حدود 2030 یورو در ماه می باشد.

مهاجرت وکلا به انگلیس

مهاجرت وکلا به انگلیس

از محبوب ترین کشورها برای مهاجرت وکلا می توان کشور انگلیس را نام برد. مهاجرت شاغلان در حرفه وکالت به این کشور نیازمند تسلط کامل به زبان انگلیسی و ارائه مدرک آن می باشد. برای شروع کار وکالت در انگلستان نیاز به اخذ مدرک رشته حقوق در کشور انگلیس نمی باشد و تنها ارائه مدرک کارشناسی رشته حقوق و کار آموزی به مدت یک سال در این کشور کفایت می کند.

مهاجرت وکلا به سوئیس

مهاجرت وکلا به سوئیس

مهاجرت وکلا به سوئیس به دلیل درآمد و شرایط بسیار مناسب این کشور مورد استقبال بسیاری از وکلا می باشد. برای شروع کار و اخذ پروانه وکالت در کشور سوئیس باید مدرک خود را مطابق با قوانین این کشور معادل سازی نمود.
از دیگر شرایط مهاجرت به سوئیس از طریق حرفه وکالت، می توان به ارائه مدرک کارشناسی ارشد در رشته حقوق و سپری کردن دوره کار آموزی یک ساله در این کشور اشاره کرد. این کشور سالانه مبلغی در حدود 260 هزار دلار به وکلا پاداش خواهد داد.

بهترین کشور برای مهاجرت وکلا کدام است؟

معمولا برای مهاجرت به کشورهای مختلف از طریق شغل خاصی مانند وکالت به درآمد آن شغل در کشور مقصد فکر می کنند. قطعا وکلا کشوری را انتخاب خواهند کرد که در آن بتوانند زندگی مرفه ای را برای خود فراهم کنند و از درآمد بالایی برخوردار باشند. از جمله بهترین کشور برای مهاجرت وکلا می توان به بلژیک، فرانسه، انگلیس، سوئیس و آمریکا اشاره کرد.

چرا معمولا وکلا کشورهای اروپایی را برای مهاجرت انتخاب می کنند؟

وکلا در کشورهای اروپایی از ارزش اجتماعی بالایی در بین مردم برخوردار هستند، از این رو اکثر وکلا معمولا کشورهای اروپایی را برای مهاجرت انتخاب می کنند. یکی دیگر از دلایل انتخاب کشورهای اروپایی توسط وکلا بالا بودن میزان حقوق و دستمزد آن ها در این کشورها می باشد.

سوالات متداول درباره مهاجرت وکلا

  1. پر درآمدترین کشورهای جهان برای مهاجرت وکلا کدام است؟

معمولا کشورهای اروپایی مانند سوئیس، انگلیس، آلمان، بلژیک و … را در بین پر درآمدترین کشورهای دنیا برای مهاجرت وکلا معرفی می کنند.

  1. آیا با پروانه وکالت ایران می توان به کشورهای دیگر مهاجرت کرد؟

بله معمولا متقاضیان می توانند با معادل سازی مدرک خود با قوانین کشور مقصد به آن جا مهاجرت کنند.

  1. آیا امکان اخذ اقامت دائم کانادا از طریق مهاجرت وکلا وجود دارد؟

بله متقاضیان اخذ اقامت دائم کشور کانادا پس از 4 سال کار وکالت در این کشور و  پرداخت به موقع مالیات به صورت کامل و قانونی می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند.

  1. چند مورد از شرایط مهاجرت وکلا به آلمان را نام ببرید؟

مهاجرت وکلا به آلمان نیازمند دارا بودن شرایطی مانند سن بالای 18 سال، تمکن مالی لازم جهت اقامت در این کشور و سابقه کاری بالای 5 سال می باشد.

سخن پایانی

مهاجرت وکلا به کشورهای پیشرفته و مدرن یکی از محبوب ترین روش های مهاجرتی می باشد که از طریق کار، تحصیل و سرمایه گذاری امکان پذیر است. مهاجرت افراد به کشورهای دیگر نیازمند معادل سازی مدرک تحصیلی آن ها با قوانین کشور مقصد دارد.
به طور معمول وکلا کشورهای اروپایی را به دلیل شرایط اقتصادی و احترام اجتماعی برای مهاجرت انتخاب می کنند. مقاله فوق اطلاعات کاملی را در زمینه مهاجرت وکلا در اختیار علاقمندان قرار می دهد. متقاضیان می توانند برای سهولت در این کار از موسسات معتبر مهاجرتی از جمله دکترمهاجرت درخواست مشاوره و کمک نمایند.

جهت آگاهی بیشتر و دریافت پاسخ سوالات خود می توانید با مشاوران مجموعه دکتر مهاجرت، از طریق فرم مشاوره رایگان مهاجرت در ارتباط باشید. کارشناسان ما با وکلای محلی حاضر در کشور مقصد در ارتباط هستند و می توانند اطلاعات کاملی را به صورت رایگان به شما ارائه دهند.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
خرید-ملک-در-یونان

خرید ملک در یونان

امروزه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات در کشورهای خارجی متقاضیان زیادی دارد. افراد زیادی تمایل دارند که سرمایه خود را برای خرید ملک در

ثبت-شرکت-در-آلمان

ثبت شرکت در آلمان

روش های مختلفی برای مهاجرت به آلمان و سرمایه گذاری در آلمان وجود دارد که در این میان سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت از

خرید ملک در قبرس شمالی

خرید ملک در قبرس شمالی

قبرس از جمله کشورهایی است که از طریق خرید ملک به سرمایه گذاران اقامت می دهد. اگر قصد دارید از طریق سرمایه گذاری مهاجرت کنید

یک پاسخ

  1. سلام
    من در این مورد یه سوال داشتم
    وکلا درمورد قوانین ایران فقط میدونند در خارج کشور چطور میتونن کار کنند؟ 🤔

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *